Vedic Art perus- ja jatkokurssit 7-11.8 Pori, Kellahti vanha kyläkoulu (rakennettu1882)

Monet haaveilevat vuosia kiireettömästä pysähtymisestä ja maalaamisesta. Kellahden vanha kyläkoulu sijaitsee maalla, työskentely metsässä tai pihapiirissä on myös mahdollista. Piha-alueella on valtavia mäntyjä.  Kun onnistumme irrottautumaan aikakautemme vaatimuksista ja antamaan riittävästi aikaa luovalle pysähtymiselle siitä tukevissa olosuhteissa, otamme vastuuta toiveistamme ja luomme maaperää muidenkin muutosten aktivoitumiselle.  Kurssille voivat osallistua kaikki, jotka ovat kiinnostuneet itsen, oman ilmaisun ja luovuuden parissa työskentelemisestä. Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta tai piirtämisestä ei tarvita. Parhaimman hyödyn prosessista saa, kun voi irrottautua ja pysähtyä koko kurssiajaksi maalaamaan.  

Peruskurssi sisältää kaikki 17 taiteen prinsiippiä. Jatkokurssi sisältää maalaamisen lisäksi prinsiippien täydennykset, kosmiset viivat ja harjoituksia aivojen aktivoimiseksi. Aloitamme keskiviikkona 7.8 klo 13.30 ja lopetamme sunnuntaina 11.8 klo 16.00.  

Maalausmateriaalit eivät sisälly kurssihintaan. Ilmoittautuneille laitan tarkempaa tietoa materiaaleista. Voit tiedustella myös majoitusta.   IMG_20190703_174307jpg

IMG_20190703_174239jpg

IMG_20190629_105652jpg

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Uniryhmät Satakunnassa ja Pirkanmaalla


Uniryhmä Porin hyväolo-keskuksessa 21.09.2019 klo 12-14.30.
Ryhmän kesto 2,5 tuntia. Hinta 39 €

Tarkemmat tiedot unityöskenteystä:

Tuotteet - Uniryhmätyöskentely -sivulta. 

______________________________________________________________________________________________

Yksilö- ja ryhmätyönohjaus Satakunnassa ja Pirkanmaalla


Työnohjauksessa pyrin mahdollistamaan dialogisen suhteen syntymistä, jotta pysähtyminen olennaisen ääreen mahdollistuu. Todellisen kommunikaation syntyminen ei ole kohtaamistilanteissamme itsestäänselvyys. Hyväksyvä ja myötätuntoinen tietoisen läsnäolon ilmapiiri mahdollistaa haastavillekin asioille avautumisen.  

Työnohjauksen alkuun järjestän tarvittaessa tutustumistyöskentelyn, jolta pohjalta jatkotyöskentelypäätöksen tekeminen on helpompaa. 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Taidelähtöisiä menetelmiä hyödyntävät työnohjausryhmät Satakunnassa ja Pirkanmmaalla


Työnohjausryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat käyttää taidelähtöisiä menetelmiä työnohjaustyöskentelyn yhteydessä. Mitään erityistä taiteellista suuntautumista ei tarvita, kiinnostus ja halukkuus menetelmien ja välineiden käyttämiseen riittää. 


Taidelähtöisen ryhmätyönohjaustyöskentelyn avulla voidaan tavoitella kosketusta muun muassa yhteisölliseen energisaatioon, elinvoimaan, innostukseen ja inspiraatioon perinteisten työnohjaushyötyjen ohella. 


Kaikki taide- ja kulttuurilähtöiset työskentelytavat tarjoavat samankaltaisia välineitä, joiden avulla voimme löytää tiedon ja älyn rinnalle kokemuksiamme ja tunteitamme heijastavia ja avaavia elämyksellisiä oivalluksia.


Taidelähtöisen työskentelyn kautta tulemme vahvistaneeksi yhteyttämme luovuuteemme ja saamme kosketuksen intuition ulottuvuuteen itsessämme. Luovat työskentelyprosessit toimivat parhaimmillaan aidon kohtaamisen ja jakamisen, yhteistyön, oivalluksen ja elämälle avautumisen foorumeina. Tutustu tarkemmin sivuilla kohtaan työnohjaus.

-------------------------------------------------------------------------

Vedic Art peruskurssit ja jatkokurssit


Viiden päivän peruskurssi sisältää kaikki 17 taiteen prinsiippiä. Kurssin kokonaiskesto on 30 tuntia. Peruskurssi voidaan toteuttaa myös siten, että kokoat itse oman ryhmän, jossa vähintään 4 osallistujaa. 


Jatkokurssi sisältää maalaamisen lisäksi prinsiippien täydennykset, kosmiset viivat ja harjoituksia aivojen aktivoimiseksi.


------------------------------------------------------------------------------------------------


Yhteydenotot: merja.manni@gmail.com

puh. 040-5484558


I think that, as life is action and passion, we should share the passion and action of our time at peril of being judged not to have lived at all.